نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: طرز تهیه غذای شب عید نوروز

  1. Top | #1
    مدير کل فروم

    عنوان کاربر
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    شماره عضویت
    41
    سن
    21
    نوشته ها
    27,715
    تشکر
    14
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    10

    طرز تهیه غذای شب عید نوروز

    طرز پخت سبزي پلو با ماهي مخصوص شب عيد


    از دیر باز و طبق سنن قدیم رسم بر این بوده که ناهار یا شام روز اول بهار سبزی پلو با ماهی باشه چرا که سبزی رنگ برنج در کنار نشان برکت آن حکایت از پر باری و سرسبزی و زایش طبیعت در سال جدید خواهد داشت و ماهی نیز نشان از روشنی و جنب و جوش ، پس اولین غذای سال نو را با نشانه های خوب خدا آغازکردن خود شکر گزاری بر نعمتهای بیکران خداوندی است. با این مقدمه امروز طرز تهیه ی نوع خاصی از سبزی پلو با ماهی را برای شما در نظر گرفته که حتما از طعم خاص آن لذت خواهید برد..

    مواد لازم برای چهار نفر:

    برنج – ۴ پیمانه
    زردچوبه ودارچین – به میزان لازم
    لیموترش – ۴ عدد
    سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام ۲۰۰ گرم
    تمبر هندی – یک بسته
    نمک و فلفل – به مقدار خیلی کم
    ماهی شیر – ۱عدد متوسط
    آرد سفید – ۲ فنجان
    روغن مایع – نصف فنجان
    پیاز – یک عدد بزرگ
    سیر – ۴ حبه

    طرز تهیه سبزی پلو با ماهی:

    ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه ای که درته آن مقداری روغن مایع ریخته و به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی گذاشته اید، ریخته و لا به لای برنجها را از سبزی پلوییتان که از قبل خورد و آماده کرده اید بریزید و با اضافه کردن روغن بگذارید دم بکشد.کمی از گشنیز، جعفری وشنبلیله ی این سبزی ها را برای ماهی ها کنار بگذارید.

    ماهی شیر را پس از تمیز کردن به تکه های هم اندازه تقسیم کرده که برای راحتی، این کار را به خواست شما هنگام خرید این نوع ماهی نیز برایتان انجام می دهند، آنها را حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز و نمک و فلفل قرار دهید و مقدار نمک را کم بزنید چرا که تمبر هندی خود بسیار نمک داشته و ممکن است غذای شما را شور کند.

    پس از نیم ساعت که ماهی ها با آب لیمومزه دار شدند آنها را از آب لیمو بیرون کشیده و در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.

    دراین مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهی ها با طعم خاص می رسد.

    به طوری که ابتدا تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده و از صافی عبورداده کنار بگذارید.در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده، گشنیز، جعفری و شنبلیله ی خورد شده ای را که از سبزی های پلویی کنار گذاشته بودید به آنها اضافه کرده و بگذارید خوب با هم سرخ شوند، پس از سرخ شدن، تمبر هندی های حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و جا بیفتد .

    این مایع سس مانند را روی ماهی های سرخ شده ریخته و بگذارید همینطور با درب باز روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی ها را مزه دار کند.

    پس از سی دقیقه ماهی خوشمزه ی شما آماده است.

    با مخلوط این سس به همراه کمی مغز گردوی خورد شده می توانید شکم انواع ماهی های دیگری که دوست دارید را پر کرده و سپس آنها را با شعله ی کم سرخ نمایید که بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد .

    [align=LEFT]پارسي نو
    [/right]

  2. Top | #2
    مدير کل فروم

    عنوان کاربر
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    شماره عضویت
    41
    سن
    21
    نوشته ها
    27,715
    تشکر
    14
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    10

    RE: ویژه نامه ی نوروز نود و دو

    طرز تهیه ماهی شکم پر غذای شب عید نوروز



    مواد لازم:

    ماهی= ۱ عدد
    گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم
    پیاز خرد شده= ۱ عدد
    سیر خرد شده =۲۵۰ گرم
    تمبرهندی= به میزان لازم
    گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
    ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    روغن سرخ کردنی= به میزان لازم

    طرز تهیه:

    - ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

    – مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

    – سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

    – پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

    – درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

    – مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

    – در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

    – سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

    نکته:

    - به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.

    – به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •