مواد لازم:
  • رشته: 350 گرم
  • آرد: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • نخود، لوبیاچیتی و عدس جمعا: 2 پیمانه
  • سبزی آش پاک کرده: یك کیلوگرم
  • آب قلم: 4 پیمانه
  • کشک: 2 پیمانه
  • پیاز داغ: 4 پیمانه
  • سیر داغ: یك‌دوم پیمانه
  • نعناع داغ: به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
روش تهیه:

حبوبات را از شب قبل خیس کنید. سپس آب آن را عوض کرده و بگذارید تا بپزد. پس از پختن حبوبات، آب قلم را همراه زردچوبه، نمک، فلفل، دارچین و سبزی ساطوری شده اضافه کنید. بعد از 10 دقیقه رشته‌ها را اضافه کنید. آنگاه آرد را در یك پیمانه آب سرد حل کرده و در آش بریزید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد. در انتهای پخت، کشک حل شده در آب جوش را به آش اضافه کنید. پس از چند جوش حرارت را خاموش کرده، آش را در ظرف دلخواه بکشید و روی آن را با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین كنید.


نکته:

در صورت تمایل می‌توانید آش را با گوشت قلقلی سرخ شده نیز تزیین كنید.