MyBB Pro

P30-ART


----
---------
وب سایت جامع آب و هواشناسی ایران
تبلیغات هزینه نیست!

کدام یک از غذاها را داخل یخچال نگهداری کنیم و کدام یک را بیرون؟
زمان کنونی: ۷ آذر ۱۳۹۳, ۱۷:۵۲ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: nakhai
آخرین ارسال: Gh.Piroznia
پاسخ: 3
بازدید: 698

ارسال موضوع ارسال پاسخ
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام یک از غذاها را داخل یخچال نگهداری کنیم و کدام یک را بیرون؟
نویسنده پیام
۱۶:۱۸ عصر ۱ دي ۱۳۹۰ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تير ۱۳۹۲ ۲۱:۰۱ عصر، توسط nakhai.)
ارسال: #1
*******
عنوان : سفیر اهداء
رشته:رشته حقوق
تحصیلات:کارشناسی

اعتبار: 328
ارسال‌ها: 16,255
وضعیت : آفلاین
جنسیت:
سپاس ها 21700
سپاس شده 18392 بار در 9748 ارسال

مدیر پاسخگو اسطوره ی اخلاق ناظم کل انجمن

کدام یک از غذاها را داخل یخچال نگهداری کنیم و کدام یک را بیرون؟
غذاهایی که می توانید بیرون از یخچال نگهداری کنید: آواکادو ، گوجه فرنگی ، سیر ، سیب زمینی شیرین ، پیاز ، پیاز قرمز ، کدو حلوایی ، کدو

میوه هایی از قیبل: لیمو شیرین ، لیمو ترش ، نارنج ، پرتقال ، سیب ، موز ، کیوی ، هلو ، منگو
به گزارش پرشین وی ،این مواد غذایی را باید حتما داخل یخچال نگهداری کنید:
شیر ، کره ، پنیر ، تخم مرغ ، آب میوه ، گوشت ، ماهی ، گوشت پخته شده ، ماهی پخته شده ، بیکن ، ماست ، سبزیجات دریایی ، فلفل ، هویج ، کرفس ، قارچ ، نارگیل ، خیار ، انواع توت ، انواع دسر و غذاهای پخته شده


[تصویر:  83371944478793601594.gif]
[تصویر:  24608909966020606198.gif]
[تصویر:  89495373210107123225.gif]
[تصویر:  83371944478793601594.gif]
هرگونه شکایتی مبنی بر هر نوع مزاحمتی داشتید اینجا مطرح بفرمایید
 
نقل قول این ارسال در یک پاسخ یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر ارسال یک ایمیل به این کاربر
۱۳:۰۶ عصر ۱۶ دي ۱۳۹۱
ارسال: #2
***
عنوان : قادر پیروزنیا
رشته:علوم تربیتی( پیش دبستانی و دبستانی)
تحصیلات:کارشناسی ارشد
ارسال‌ها: 4,951
وضعیت : آفلاین
جنسیت:
سپاس ها 8603
سپاس شده 7013 بار در 3504 ارسال

پیشکسوتان سایت

5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها
5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها

این پنج اشتباه رایج می‌تواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.

برای جلوگیری از این اتفاق، از راهکارهای زیر استفاده کنید:

تخم‌مرغ:
پوست تخم‌مرغ دارای منافذ بسیار است. به همین دلیل وقتی تخم‌مرغ‌ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری می‌کنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر می‌شود که باعث می‌شود تخم‌مرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخم‌مرغ‌ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.

پنیر:
پنیر‌های مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بسته‌بندی‌های پلاستیکی مانع از این جریان می‌شوند در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود می‌آید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی‌ بپیچید، و آن را در درون کیسه پلاستیکی بگذارید. در کیسه را نبندید. پنیر را در یخچال نگهداری کنید.

شیر:
خانم‌هایی که خانه‌دار هستند و سروکارشان با یخچال زیاد است، مدام در یخچال را باز و بسته می‌کنند. وقتی در باز می‌شود هوای گرم به شیر می‌خورد، دوباره که بسته می‌شود هوای سرد آن را احاطه می‌کند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتری‌ها کمک می‌کند و باعث می‌شود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقب‌ترین قسمت یخچال نگهداری کنید.

باقی‌مانده غذاها:
باقی‌مانده غذاها باید به سرعت سرد شوند. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتری‌هایی در داخل غذا تكثیر می‌شود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.

سیب و کاهو:
اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو می‌شود. میوه‌ها و سبزیجات را در کشوهایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.

منبع:سلامت نيوز
 
نقل قول این ارسال در یک پاسخ یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر ارسال یک ایمیل به این کاربر
 سپاس شده توسط nakhai
۲۳:۱۸ عصر ۲۵ دي ۱۳۹۱
ارسال: #3
***
عنوان : قادر پیروزنیا
رشته:علوم تربیتی( پیش دبستانی و دبستانی)
تحصیلات:کارشناسی ارشد
ارسال‌ها: 4,951
وضعیت : آفلاین
جنسیت:
سپاس ها 8603
سپاس شده 7013 بار در 3504 ارسال

پیشکسوتان سایت

راز های یخچالی
راز های یخچالی

نگهداری نادرست مواد غذایی در یخچال موجب فساد زودتر مواد غذایی و یا حتی بروز مسمومیت های غذایی می شود.
به نقل از مدیکال هلت نیوز؛ به گفته متخصصان انگلیسی بیشتر افراد از نگه داری درست مواد غذایی در یخچال بی خبرند که این موضوع در مورد چند ماده غذایی اهمیت بیشتری دارد.

1- شیر باید در دمای مناسب و در انتهایی ترین قسمت یخچال نگه داری شود نگه داری شیر در واقع وقتی درب یخچال باز می شود شیر با هوای گرم تماس پیدا می کند و به رشد باکتری ها کمک می کند.
2- پوست تخم مرغ منافذ زیادی دارد به همین دلیل وقتی تخم مرغ ها را خارج کارتن نگه داری کنید رطوبت آن تبخیر می شود به همین دلیل تخم مرغ ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن نگه داری کنید.
3- قبل از نگه داری باقیمانده غذا ها در یخچال از سرد شدن آن ها مطمئن شوید در غیر این صورت باکتری در غذا تکثیر می یابد باعث مسمومیت غذایی می شود.
4- منجمد کردن گوشت بهترین روش برای نگه داری آن است اما اگر می خواهید گوشت را در یخچال نگه داری کنید باید آن را در ظرف در بسته ای و در انتهای یخچال بگذارید و نباید بیشتر از 12 ساعت در یخچال بماند.
5- برای این که پنیر کپک نزند و بوی نامطبوعی ندهد باید اطراف آن هوا جریان داشته باشد اما بسته بندی های کارخانه ای مانع از این جریان می شود پس بهتر است پنیر را در کاغذی نازک بپیچید و آن را درون کیسه فریزر بگذارید اما در کیسه را نبندیدو در طبقه وسط یخچال نگهداری کنید.
 
نقل قول این ارسال در یک پاسخ یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر ارسال یک ایمیل به این کاربر
 سپاس شده توسط nakhai
ارسال موضوع ارسال پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان